Predstavitev

Smo mlado slovensko podjetje za oblikovanje in izris notranjih prostorov stanovanj in poslovnih prostorov. Podjetje predstavljava mlada inženirja gradbeništva s smislom za stil, inovativnost in praktičnost.

 

Nejc Fabijan
mag. inž. grad.
Denis Bojanc
dipl. inž. grad. (UN)
12247009_1031142643619464_8335432594678851089_n-2-24 Me-15


Skozi več let sodelovanja na raznih, pretežno študijskih, projektih, sva postala usklajena dvojica, ki se premišljeno, efektivno ter predano spopade z novimi izzivi. Vsak izmed naju obvladuje različna področja stroke, tako da na koncu skupaj tvoriva širok spekter znanja s področja gradbeništva in arhitekture. Za zagotavljanje konkurenčnosti tekom novih izzivov pridobivava sveža znanja, s katerimi lahko strankam pomagava do željenih rezultatov.


Prednost mlade ter sveže ekipe na nekem področju je neoporečna perspektiva. Na izzive gledamo s sodobnejšimi pogledi, inženirska žilica pa nam dovoljuje, da na problem gledamo z najrazličnejših zornih kotov ter ga tako efektivneje rešimo in pridemo do najboljšega možnega rezultata.


Vsem poznan izraz: “Inženir ustvari problem tam, kjer ga ni”. Samo na tak način lahko odkrivamo nove rešitve ter izboljšujemo dosedanje stanje, kar nam kasneje omogoča lažje, bolj udobno življenje.